Vi anställer nya medarbetare

Vi söker yrkesarbetare inom armering och betong

Niwa Entreprenad, nu en del av Svea H Koncernen. Vi utför heltäckande tjänster inom bygg och anläggning och jobbar brett mot olika kundkategorier. Vi är ISO certifierade till Kvalitet-Miljö-Arbetsmiljö och vår ambition är att växa och ta marknadsdelar inom närområdet Värmland med intilliggande län.

Vi söker dig som har erfarenhet av armering och betongarbete. Som person bör du ha god fysik, vara noggrann och arbeta strukturerat med en positiv inställning. Du arbetar efter uppsatta mål, riktlinjer och eftersträvar alltid nöjd kund. Du kan upptäcka problem och brister, samt hitta snabba och effektiva lösningar. Vi ser att du är engagerad och brinner för ditt arbete, du är lika lyhörd som du är kommunikativ med din grupp som med kunderna. God service och god framförhållning ser du som en självklarhet. Tjänsten innebär ett fritt och omväxlande arbete utomhus. Du kommer att utgå från Karlstad.  

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

· Du kommer att arbeta med betong/armering och tillhörande uppgifter såsom gjutning, armering, ritningsläsning, slipning av betonggolv mm.  

Kvalifikationer och erfarenhet:

· Du har ett par års erfarenhet av arbeten som Betongarbetare/armerare.

· Krav, körkort B.  

Meriterande:

· Har du även erfarenhet av träarbete och kan tänka dig arbeta med detta, ser vi det som positivt.

· Du har tidigare jobbat på större byggen med erfarenhet av storform.

· Meriterande om du har ”heta arbeten”.

· Du kan tänka dig arbeta även med mark och anläggningsarbeten för att få rotation och omväxling i din sysselsättning.

Övrigt:

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Din ansökan skickas till pererik.edhlund@sten-vag.se. Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta koncernens VD, Per-Erik Edhlund tel: 070-600 89 00.

För mer information om företaget gå till: https://niwa.se/