KARRIÄR HOS OSS

karriär hos oss

Vi söker ständigt efter medarbetare som vill bli en i gemenskapen

Vill du vara med och utveckla NIWA markentreprenads framtid? Vi är alltid öppna för ansökningar. Hör gärna av dig så kan vi diskutera hur vi kan bygga en framtid tillsammans

NIWA markentreprenad finns över hela Värmland med fäste i Torsby. Vi letar efter flexibla och kompetenta medarbetare som gärna gör det lilla extra för sig själv, och för företaget.

Om du vet med dig att du har det som krävs, hör av dig! 

NIWA

En trygg arbetsgivare

Att jobba hos oss

NIWA markentreprenad arbetar över hela Värmland. Att jobba hos oss kan innebära en bred variation av arbetsuppgifter som arbetsplatser. Inget arbete liknar det andra, det är just därför vi tror att de som väl är anställda hos oss stannar kvar. 

Utveckling

Trots, eller tack vare, vår långa erfarenhet utvecklas vi ständigt och lär oss mer. Dels genom de situationer som vi varje dag möter ute i verksamheten, men också genom målmedveten kvalitetsutveckling, uppföljningar och kunskapsspridning.

Välmående

NIWA markentreprenad har under flera decennier skapat den kultur vi har idag. Vi tror på att gemenskapen i företaget är en viktig byggsten för att få verksamheten att fungera. Därför värnar vi om allas trygghet och välmående. 

"Vi söker dig som vill växa och bli bättre tillsammans med oss."

hur det är att

Jobba hos oss

Vi tror på våra medarbetare och vill att våra anställda ska  känna att de kan vara med och påverka sin arbetssituation. Gå in och läs hur Johan Nilsson tycker det är att  jobba hos oss.

Karriär hos oss NIWA
hos oss är

Personalen – vår viktigaste tillgång

Personal & kompetens

Vår personal är i alla åldrar som delar med sig av sina erfarenheter och kompetenser. Tillsammans har vi byggt upp en personal som har kunskapen som behövs för att ge en bra slutprodukt

Ett företag i framkant

Vi lever i en snabbt växande bransch, där behovet av att vara i framkant i utvecklingen är en viktig del för att få sitt företag att lyckas. NIWA är ständigt öppna för nya lösningar och utmaningar, vilket också har gjort oss till det företaget vi är idag.

Rekrytering

Vi vet att medarbetarna är våran viktigaste tillgång. Därför granskar vi varje CV vi får in. Vi vet att alla har något de kan bidra med och därför är vi öppna och glada över att få in ansökningar, även när vi inte har en tjänst ute som passar just dig för tillfället.

Välkommen att skicka in din

Spontanansökan

Vi är alltid öppna för ansökningar och granskar alla ansökningar vi får. Även om vi inte har just din arbete ute för att sökas, så tar vi gärna emot ditt CV och har med det i vår CV-bank, eftersom du kan vara aktuell för andra arbeten hos oss i framtiden.