PROJEKT

Niwa

Vi jobbar med projekt i alla storlekar och entreprenadformer

 Med Värmland som utgångspunkt har vi nära till samtliga städer och orter i hela Mellansverige. Även om detta är vårt huvudsakliga verksamhetsområde, så utför vi även projekt runt om i hela landet.

Traktsjobb på annan ort är något som vi är vana vid och vi har egna barracker som vi tar med oss vid en etablering.

I kartan ovan kan ni se våra pågående projekt i Sverige just nu

Våra projekt

"Vi har sedan starten alltid haft en nära relation med våra kunder, det sparar både pengar och ger en bättre slutprodukt."

utförande & projektering

Så här jobbar vi

Vi följer dig som kund genom hela arbetsprocessen. Med år av entreprenader på referenslistan så kan vi enkelt förutse de bästa lösningarna åt kunden och på så sätt spara tid och och onödiga kostnader.

Ofta arbetar vi med stora och omfattande entreprenader, men även med mindre projekt där vi erbjuder kunden en helhetslösning.

Projekt NIWA
Läs mer om

Våra tjänster

Mark och anläggning

Vi utför alla former och storlekar på markentreprenader. Såväl stora industrigrunder & vägprojekt som små dräneringsentreprenader.

Vatten och avlopp

Vid nybyggnation eller renovering av ledningar, så har vi den kunskap som man behöver för att göra ett kvalitetsmässigt arbete.

Totalansvar med personligt engagemang

Vi har sedan starten i Torsby beläget norra Värmland, gått in med ett stort hjärta i våra projekt. En passion som vi håller kvar idag även utanför länets gräns

Bygg

Vi bedriver även byggen ovanför grunden. Med goda referenser av sporthallar och diverse industribyggnader så känner vi oss säkra på att kunna tillfredställa kundens behov.