OM NIWA

niwa

Utveckling & Engagemang sedan 1954

Niwa startade i Torsby i norra Värmland under 50-talet. Sedan dess har vi varit inriktade på mark inom byggbranschen, vilket har ställt oss inför de flesta utmaningar man kan tänkas stöta på inom markentreprenader. Detta har i sin tur givit oss den erfarenhet och vårt fina rykte som vi har på marknaden idag. Förutom våra heltäckande tjänster inom mark och anläggning så började vid även under 2010-talet med byggentreprenader.

Inom koncernen har vi mark- och anläggningsföretaget Sten & Vägarbeten som erbjuder helhetslösningar inom mark och anläggning, stängsel och säkerhet, VA-arbeten samt bevattning. 

Padelhall
NIWa entreprenad

Våra styrkor som din partner

kvalitet

Vi har bred erfarenhet bland våra medarbetare och är trygga i vårt sätt att jobba tillsammans med varandra och med kund. Vi kommer från en verksamhet med en lång historia där vi alltid lämnar efter oss en god kvalitet tillsammans med nöjda kunder. 

trygg partner

Med rötter från norra värmland har NIWA blivit ett sammansvetsat företag inom Svea H koncernen och är starkare än någonsin. Vi har en stabil grundstruktur med bred kompetens. Detta tillsammans med vår långa erfarenhet gör oss den trygga partner vi är idag.

hög flexibilitet

Hela koncernen genomsyras av en företagskultur där vi tillåts ta snabba beslutsvägar och snabbt kunna anpassa verksamheten till rådande omständigheter. Detta för att kunna bredda vår egna väg till att skapa nya och förbättrade möjligheter i en föränderlig värld. 

"NIWA - vi ingår i en av Värmlands starkaste anläggningskoncerner"

om NIWA

Vår historia & organisation

NIWA har funnits på marknaden sedan 1954 då vi byggde bergrum samt tunnlar i berg. På 1970 talet byggde vi Uddevallavarvet. Vi har lång erfarenhet och kunskap vilket underlättar för dig som kund.

Vi känner yrkesstolthet och passion för dom projekt vi arbetar med och lägger stor fokus på professionell och kostnadseffektivt utförande.

Våra

Certifikat

ISO-standarden

Vårt systerbolag Sten & Vägarbeten AB var ett av de första bolagen inom vår bransch i Sverige som certifierade sig inom KMA. Idag är även vi på Niwa Entreprenad Certifierade, liksom koncernen i sin helhet.

Vi är certifierade enligt Kvalité, Miljö & Arbetsmiljö.

ISO 45001

ISO 14001

ISO 9001

karriär

Att jobba hos oss på NIWA

Du är viktig

Vi vet att medarbetarna är vår viktigaste tillgång och vi erbjuder dig en långvarig relation där vi tillsammans skapar bra gemensamma förutsättningar. Allt för att du ska kunna utvecklas i din roll på arbetet.

Roliga dagar på jobbet

Hos oss på NIWA finns omväxlande tjänster där du som anställd får möjlighet att ta eget ansvar. Vi har också en riktigt hög trivsel i våra grupper med bra arbetskamrater där humor och kompetens ligger i topp. 

Säker arbetsmiljö

Vår arbetsmiljö är viktig vad gäller trivsel men även inom säkerhet. Därför är det en självklarhet för oss att vara ISO-certifierade inom arbetsmiljö för att göra ditt jobb hos oss så säkert som möjligt.

OM NIWA ENTREPRENAD

Våra policys

Ett urval

Våra projekt

Flerbostadshus - Stockholm

Byggentreprenad

Idrottsarena - Munkfors

Byggentreprenad

Vi är stolta sponsorer