JOBBA HOS OSS

NIWA - En del av SveaH koncernen

Vi är ett växande företag

NIWA är ett dotterbolag inom SVEAH koncernen där byggsidan är dess huvudsakliga arbetsområde.

Att vara en del av SVEAH tillsammans med Sten & Vägarbeten innebär en trygghet. Vårt företag står på flera ben och vi kan hjälpa varandra att växa och bli starkare. 

"Vår viktigaste resurs är personalen."

Fredrik Werner NIWA
FredrIK WERNER- arbetschef

"Ett intressant & utmanade uppdrag."

Att arbeta på Niwa Entreprenad är ett roligt och varierande arbete då vi både har bygg samt mark & anläggning. 

Min roll är att förhandla upp projekten tillsammans med kalkylavdelningen sen hjälpa platschefen i sitt arbete med att starta upp projekten samt följa upp projekten efter entreprenadens färdigställning.

Johan Nilsson - Markarbetare

"Ett varierande arbete över hela Värmland."

Att arbeta för NIWA innebär för mig att kunna vara med och påverka mitt egna arbetssätt. I byggprocessen känner jag mig med alla andra ansvariga för att projektet ska komma i mål på bästa sätt. 

Det är ett varierande arbete där jag arbetar över hela Värmland. Vi har ett tätt samarbete med Sten & Vägarbeten i Karlstad, vilket ger mig en extra trygghet och stöd att kunna utföra mitt arbete.

Jobba hos oss NIWA
NIWA Entreprenad

Varför ska du jobba hos oss?

Trygghet

Vi är ett stabilt företag med Svea H koncernen i ryggen. Vi satsar på att expandera och hela tiden hitta nya marknadsandelar – och gör det med ett självförtroende. Att jobba hos oss innebär att arbeta hos ett etablerat och tryggt företag.

Framkant

Vi är hela tiden uppdaterade med de senaste systemen och ser till att vår personal har rätt utbildning. Detta för att kunna utvecklas i en snabbare takt, och för att kunna hålla oss förberedda mot den snabba utveckling som finns inom våra alla olika arbetsområden. 

Trivsel

För att ett företag ska kunna utvecklas och må bra så måste även personalen må bra. Vi erbjuder därför personalförmåner, som till exempel friskvårdsbidrag. Vi har även event under åren, för att visa att vi bryr oss om våra anställda. 

Sök till oss

Spontanansökan

Vi är ständigt på jakt efter personal som matchar vår verksamhet. Vi är alltid öppna för ansökningar och uppmanar alla att söka till oss. Har vi inte en ledig tjänst som matchar din profil idag, så sparar vi ditt CV om du vill det, och kollar i vår CV-bank när nya jobbmöjligheter dyker upp.