Ledig tjänst

Vi söker Platschef / Produktionschef

Vi söker Platschef / Produktionschef – Bygg

Vi på Niwa Entreprenad AB fortsätter att bygga vidare på vår organisation för framtiden och behöver stärka upp teamet i Karlstad med en driven och erfaren platschef till vår grupp. Är du en person som drivs av att jobba med människor och nå resultat tillsammans med ditt team? Då kan du vara helt rätt för rollen som platschef hos oss.

Om tjänsten

I rollen som platschef/Produktionschef leder du ett yrkeskunnigt team av tjänstemän och yrkesarbetare i det dagliga arbetet. Du ansvarar för att leda, prioritera och genomföra projekten från början till slut, i samråd med dina kollegor på plats. För att lyckas har du ett tätt samarbete med övriga i platsorganisationen och tillsammans skapar ni effektivitet, god lönsamhet och kundnöjdhet.

Som ledare i Niwa Entreprenad AB har du som uppgift att genom gott föredöme leda ditt team genom projektets faser. Du rapporterar direkt till Arbetschefen/Projektchefen som finns på samma kontor.

Vidare kommer dina arbetsuppgifter som platschef även att innebära:

  • Ansvar för att leda och fördela arbetsuppgifter i tilldelat projekt både för egen personal och underentreprenörer.
  • Huvudansvar för ekonomi och att projektet rullar enligt tidplan.
  • Hantera budget, prognoser, resurser samt övrig administration i projektet.
  • Kvalitet-, miljö-, arbetsmiljö- samt och säkerhetsansvar inom projektet.
  • Att uppnå god kundnöjdhet, samt bevara och utveckla långsiktiga kundrelationer.
  • Se affärsmöjligheter och ta dessa i hamn med god lönsamhet.
  • Hålla arbetsplatsmöten och delta i byggmöten.

Projekten kan ibland vara utanför närområdet varför du måste kunna resa och övernatta på annan ort i veckorna, oftast måndag till torsdag. Projekten varierar i storlek och oftast hanterar du mer än ett projekt samtidigt, på olika platser.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med Placeringsort i Karlstad.

Är du rätt för rollen som platschef?
Vi söker dig som har eftergymnasial teknisk utbildning inom samhällsbyggnad eller motsvarande erfarenhet. Vidare har du minst 3-5 års erfarenhet av arbete som platschef – Bygg. Vi tror också att du arbetat med byggjuridik och ekonomi innefattande prognoser samt är bekväm i rollen som förhandlare med beställarens representant.
Du har förmåga att hitta lösningar, både i ett initialt skede och löpande under projekten. Du måste vara bekväm med att axla ledarskapet i din grupp och drivas av att hela tiden utveckla din personal.
Det är också ett krav att du behärskar svenska språket i både tal och skrift samt innehar körkort B och har tillgång till bil.

Din ansökan skickar du via mejl till eller om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta, VD Per-Erik Edhlund, +4670-600 89 00 , pererik.edhlund@sten-vag.se

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Niwa Entreprenad AB, med 70 års erfarenhet ingår i Svea H Koncernen med huvudkontor i Karlstad. Vi utför heltäckande tjänster inom bygg, mark och anläggning, betong och jobbar brett mot olika kundkategorier. Vi är ISO certifierade till Kvalitet-Miljö-Arbetsmiljö och vår ambition är att växa och ta marknadsdelar inom närområdet Värmland med intilliggande Län. Hos oss jobbar ca. 90 personer.